Vår historia – samarbetet med KTM Factory Racing

 Allt började 2003 i samband med Grand Prix-deltävlingen i Uddevalla på Glimmingen motorstadion. Där och då visade jag, Henrik Gustavsson, upp min unika produkt för KTM Factory Racing. Det visade sig vara ett givande möte och starten på ett långt och framgångsrikt samarbete.

KTM utförde en mängd tester och senare under året meddelade de mig att jag kunde bli leverantör till KTM Factory Racing Team. År 2004 inleddes samarbetet med ett av världens mest kända och framgångsrika motocrossteam.

Redan 2005 började vi även leverera dekaler till KTM:s officiella enduroteam.

De första tio åren var mycket bra och givande, varumärket HG Stickers fick status, blev känt och många ville ha samma typ av dekaler som världsstjärnorna använde.

Under 15 år har jag levererat dekaler till KTM Factory Racing, de tre sista åren fick vi även äran att producera dekaler och bli hovleverantör till KTM Nord Amerika, under ledning av ikonen Roger De Coster.

 

Det var en upplevelse och en ära att få samarbeta med världens bästa motocross- och enduroförare. Bland annat har Stefan Everts, Ben Townley, Steve Ramon, Samuli Aro, Juha Salminen, Ivan Cervantes, Jeffrey Herlings, Antonio Cairoli, Jorge Prado, Marvin Musquin, Ryan Dungey och Toby Price använt mina dekaler. Tillsammans med dessa världsartister, och många andra stjärnor, har HG Stickers varit med om att vinna 56 VM-titlar inom racing.

Säsongen 2018 var sista året som HG Stickers samarbetade med KTM Factory Racing Team, eftersom jag då planerade att låta mitt dåvarande varumärke få en ny ägare.

Nu har jag emellertid startat upp en ny dekalverksamhet under varumärket Philthon Graphics. Hjärtligt välkomna att vara med på en ny spännande och förhoppningsvis framgångsrik resa bland racingstjärnor.

 

Med vänlig hälsning

Henrik Gustavsson

CEO Philthon Graphics

 

svenska